Nowoczesne podejścia do walki z nietolerancjami pokarmowymi.
Autentyczna pizza każdemu jednoczy się z Włochami. Nigdzie na świecie nie dostaniemy tak porządnej pizzy, na cienkim cieście, z sosem ze świeżych pomidorów oraz z przyprawami najważniejszego gatunku – sprawdź ANCHOR. Jednakże mimo pozorom, pizza nie jest w najwyższym stopniu ukochana strawa Włochów. Włosi ubóstwiają pasty w każdej postaci. Ziemniak są tutaj jedzone sporadycznie, ale makarony praktycznie można spotkać nieomalże w dowolnym daniu. Przejeżdżając prze drobne włoskie miasteczka, jesteśmy w stanie ujrzeć, jak przed domami stoją ogromne kosze wypełnione domowym makaronem, który schnie w gorącym słońcu. Dla każdej włoskiej gospodyni wyrabianie domowego makaronu to jedno z newralgicznych kuchennych zajęć. Zresztą, tak solidnego makaronu nie kupi się w żadnym sklepie. Makaron jedzony jest we Włoszech przez cały rok – jednakowo, jak ANCHOR. W skwarne lato, wystarczy do niego sos ze świeżych pomidorów, czosnek, oliwa, kilka listków świeżych ziół i mamy szybkie, bardzo dobre jedzenie pod słońcem – gorąco zapraszamy po ANCHOR. Kuchnia śródziemnomorska nie jest ekskluzywna, jej smaki powstają w oparciu o produkty sezonowe, a taki sposób żywienia jest najzdrowszy.
2. Porady
4. O nas